Puotilan Kartano

Puotilan Kartano ja sen viihtyisä pihapiiri kutsuvat nauttimaan kiireettömästä hetkestä. Kartano tarjoaa asiakkailleen tasokkaat ravintolapalvelut sekä ensiluokkaiset puitteet onnistuneille tapahtumille intiimeistä perhejuhlista suuriin yritystapahtumiin.
Kartanon aukioloajat >>

Kartanoravintola

Puotilan Kartanon ravintolassa nautit tasokkaista, sesonkia kunnioittavista makuelämyksistä Vartiokylänlahden merinäköalaa ihaillen. 130-paikkainen Kartanon ravintola toivottaa asiakkaansa tervetulleiksi herkuttelemaan vuoden ympäri. Ravintolatoiminnasta Puotilan Kartanossa vastaa Share Tastes & Events Oy.

Monipuolisia makuelämyksiä

Puotilan Kartanon ravintola tarjoaa asiakkailleen monipuolisen lounaspöydän, hienostuneen Á la carte -valikoiman sekä tyylikkään brunssin tarkoin valitun juomavalikoiman kera. Kartanon keittiö huolehtii mieleenpainuvista makuelämyksistä myös yksityistilaisuudessasi.

Tutustu tarjoiluvalikoimaamme >>

Kulttuuria

Puotilan Kartanon ystävät ry järjestää yhteistyössä Kartanon kanssa erilaisia kulttuuri- ja musiikkitapahtumia läpi vuoden. Puotilan Kartanon ystävien tavoitteena on tehdä tunnetuksi ja vaalia Kartanon historiaa ja sen tutkimusta. Kartanolla toimii myös aktiivisesti Kartanon Kulttuurikollektiivi ja Puotilan kesäteatteri.

Lue lisää tapahtumat sivuiltamme >>

Yksitysitilaisuudet Kartanolla

Etsitkö paikkaa ikimuistoisille hääjuhlille meren äärellä? Syntymäpäivät tai valmistujaiset tulossa? Suunnitteletko yritystapahtumaa tai etsitkö yhdistykselle säännöllistä kokouspaikkaa?

Puotilan Kartanossa järjestät onnistuneen yksityistilaisuuden.

Lue lisää