Puotilan Kartano

Tervetuloa Puotilan Kartanolle

Puotilan Kartano ja sen viihtyisä pihapiiri kutsuvat nauttimaan kiireettömästä hetkestä. Kartano tarjoaa asiakkailleen tasokkaat ravintolapalvelut sekä ensiluokkaiset puitteet onnistuneille tapahtumille intiimeistä perhejuhlista suuriin yritystapahtumiin.
 
Puotilan Kartano

Kartanoravintola

Puotilan Kartanon ravintolassa nautit tasokkaista, sesonkia kunnioittavista makuelämyksistä Vartiokylänlahden merinäköalaa ihaillen. 130-paikkainen kartanoravintola toivottaa asiakkaansa tervetulleiksi herkuttelemaan vuoden ympäri.

Monipuolisia makuelämyksiä

Puotilan Kartanon ravintola tarjoaa asiakkailleen monipuolisen lounaspöydän sekä kesällä sunnuntailounaan runsaan juomavalikoiman kera. Kartanon keittiö huolehtii mieleenpainuvista makuelämyksistä myös yksityistilaisuudessasi.

Tutustu tarjoiluvalikoimaamme >>

 

Kulttuuria ja ystäviä

Puotilan Kartanon ystävät ry järjestää yhteistyössä Ravintola Puotilan Kartanon kanssa erilaisia kulttuuri- ja musiikkitapahtumia läpi vuoden. Puotilan Kartanon ystävien tavoitteena on tehdä tunnetuksi ja vaalia Kartanon historiaa ja sen tutkimusta. Kartanolla toimii myös aktiivisesti Kartanon Kulttuurikollektiivi ja Puotilan kesäteatteri.

Lue lisää tapahtumat sivuiltamme >>

 

Yksityistilaisuudet Kartanolla

Etsitkö paikkaa ikimuistoisille hääjuhlille meren äärellä? Syntymäpäivät tai valmistujaiset tulossa? Suunnitteletko yritystapahtumaa tai etsitkö yhdistykselle säännöllistä kokouspaikkaa?

Puotilan Kartanossa järjestät onnistuneen yksityistilaisuuden.