Isänpäivälounas
9.11.2025

Menu:


Alkupalabuffet:

– Jääkellarin lohta ja hovimestarin kastiketta M, G
– Muikkuboquerones M, G
– Savusärkimousse L, G
– Keitettyjä tilliperunoita VGN, G
– Rosépaistia, piparjuuricreme L, G
– Helmicouscous-lehtikaali-
granaattiomenasalaatti VGN, G

– Kirsikkatomaatteja ja pikkelöityä punasipulia VGN, G
– Inkiväärimarinoituja metsäsieniä VGN, G
– Punajuuri-aurajuustosalaatti L,G
– Puutarhurin salaattia, vadelmavinaigrette VGN, G
– Kartanon leipää VGN, voita L, G ja hummusta VGN, G

Pöytiin tarjoiltu pääruoka:
– Flank steak, chimichurria,
paahdettua kurpitsaa ja mäiskyperunaa M, G
TAI
– Savojinkaalikääryleet sienitäytteellä, puolukkamelbaa,
paahdettua kurpitsaa ja mäiskyperunaa VGN, G

Jälkiruokabuffet:
– Dom Bakeryn isänpäiväkakku L,G
(vegaaninen leivos pyydettäessä)
– Juustoja ja viikunahilloketta G
– Keksejä ja karkkeja
– Kahvi / tee

Lapsille:
– Lihapullat ja mäiskyperunat L
– Tomaattipasta VGN
(gluteeniton pyydettäessä)
– Dippivihanneksia VGN, G
– Kermaviilidippi L, G

Hinta 59 €
Sisältää lasin kuohuviiniä / alkoholitonta kuohujuomaa

Lapset 0–4 vuotta 4 €
Lapset 5–8 vuotta 12 €
Lapset 9–12 vuotta 24 €

Lapsille hintaan sisältyy kaikki tarjolla olevat ruoat,
myös aikuisten menu.

Kattaukset klo 11–13 / 13:30–15:30 / 16–18


Pöytävaraukset:
Arkisin klo 10-16 myyntipalvelustamme myynti@puotilankartano.fi / 044-508 0030
tai suoraan ”Varaa pöytä” linkin kautta.

Laskethan henkilömäärään mukaan myös lapset. 😊

Yli kahdeksan hengen pöytävaraukset vain myyntipalvelun kautta.